Ideelt til fred, ro og oplevelser
Del
Vælg mellem 164 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hvidbjerg
Ikke langt fra en rigtig god og børnevenlig badestrand ligger dette dejlige blå sommerhus til 4 personer i Hvidbjerg. Stor lukket og ugenert grund med den gode legemuligheder. Emne nr. 090-40375.
Hvidbjerg er et flot sommerhusområde, som ligger i skønne omgivelser langs Vejle Fjords sydlige bredder. Bøgeskov strand og Treldenæs er særlig gode badesteder. Området er stille og roligt, der er gode indkøbsmuligheder og det er nemt at komme til byer, attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Hvidbjerg - Ideelt til fred, ro og oplevelser

Strand, hygge og oplevelser. Du får det hele i et sommerhus i Hvidbjerg nær Juelsminde.

”Kort til havet og en strand, som ikke er overrendt. Helt perfekt, hvis man vil have fred og ro på ferien. Gode indkøbsmuligheder i nærheden. Vi elsker dette område, hvor vi allerede har været otte gange,” siger Bärbel Schröder om Hvidbjerg.

Også Ole Teglgaard Strøe er vild med et sommerhus i Hvidbjerg. Blandt andet på grund af en central placering.

”Ligger i bekvem køreafstand til rigtig mange interessante steder. Prøv eventuelt Nebbe Marked, Spinderihallerne i Vejle eller Nicolai i Kolding (for børn),” opfordrer Ole Teglgaard Strøe.

Kan I lide at tage på fisketur, så er Nebbemølle Put&Take det helt perfekte sted at tage børnene med til. Vi har hele tre fiskesøer, der alle er beliggende i naturskønne omgivelser. En af søerne er en særlig familiesø. I kan nyde madkurven på borde/bænke omkring søerne. Vi har åbent fra solopgang til solnedgang.

Det siger vores gæster om Hvidbjerg:

Drømmeagtigt område med fjord og hav, Ideelt udgangspunkt for udflugter, kan især anbefale Jellinge (Vikinge gravhøjene og Horsens med sine mange museer (Fængselsmuseum, Industrimuseum).

Havet ligger lige ved siden af. Stranden er ikke overrendt, ideelt når man gerne vil have fred. Der er indkøbsmuligheder indenfor 7 kilometers afstand. Vi elsker dette område og har allerede været her 8 gange.

Tag ud på Trelde Næs og nyd den skønne natur der. Vejle, Juelsminde og Fredericia er også et besøg værd. Ikke langt til dejlige Fyn hvor man også kan nyde det ved Lillebælt.

Billund, Givskud, Vejle, Kolding, Silkeborg og ikke at forglemme stranden kan nås hurtigt. Det er et lille sommerhusområde og det gir fred og ro, dejligt.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Hvidbjerg

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Hvidbjerg? Så bestil jeres feriehus Hvidbjerg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Hvidbjerg for enhver pengepung, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Hvidbjerg, der sikrer jer en afstressende ferie Hvidbjerg.

Lej sommerhus Hvidbjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Hvidbjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hvidbjerg eller den feriebolig Hvidbjerg som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hvidbjerg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hvidbjerg. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.