Vindmøller, diger, kanaler
Del
Vælg mellem 6.182 sommerhuse Destinationer under Holland
Lejlighed til 2 personer i Franeker.
Komfortabel lejlighed til 2 personer, udstyret med alle bekvemmeligheder og en privat sydvendt terrasse. Lejligheden er det perfekte udgangspunkt for et besøg i den smukke by Franeker og til at gå på opdagelse i Frisland. Emne nr. 363-NL-8801-03.
Besøg det historiske Middelburg, romerbyen Maastricht, Rotterdam by og havn, naturskønne Friesland og Groningen, samt Gelderlands hovedstad Arnhem. Oplev også den fantastiske miniatureby Madurodam i Haag - og gå ikke glip af Amsterdam.

Sommerhus Holland – Vindmøller, diger, kanaler

Kongeriget Holland er ét af de tættest befolkede lande i Europa. Det er også et af verdens lavest liggende lande, hvilket navnet Nederlandene henviser til. 26 % af Holland er indvundet ved inddæmning og beskyttet af diger.

Hovedstaden Amsterdam, der ligger ved den sydlige ende af Zuidersøen, er i dag beskyttet af dæmninger og diger der er så store, at de næsten er en attraktion i sig selv. Det enorme projekt har føjet yderligere 1650 kvadratkilometer til landets størrelse.

I kystområdet længere mod syd, bør man ikke snyde sig selv for oplevelsen af de gigantiske Delta Anlæg, der beskytter denne del af landet mod oversvømmelser. Amsterdam er også berømt for den hyggelige bykerne med kanaler og gamle historiske huse.

Haag (Den Haag) er sæde for regeringen og parlamentet, samt hjemsted for Den Internationale Domstol og Den Internationale Straffedomstol. Også i byen: Madurodam – en fantastisk miniatureby - hele Holland er praktisk talt gengivet i mini-format.

Andre steder som er værd at besøge: Historiske Middelburg, romerbyen Maastricht, Rotterdam by og havn, naturskønne og historiske regioner som Friesland og Groningen, samt Gelderlands hovedstad Arnhem. Byen blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrig, men er nu genopbygget. Arnhems største aktiv er det flotte frilandsmuseum med gamle gårde, møller og værksteder.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Holland

Vil du også gerne nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Holland? Så skal du booke jeres feriehus Holland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Holland for enhver pengepung, og netop derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Holland, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Holland.

Lej sommerhus Holland

Hos os er udlejning af sommerhuse Holland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Holland eller den feriebolig Holland som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Holland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Holland. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle