Oplev den gyldne cirkel
Del
Vælg mellem 913 sommerhuse
Hytte til 2 personer i smuk natur i Schoorl.
Luksuriøs fritliggende hytte til 2 personer i en smuk natur i Schoorl, med have og stor terrasse. Den dejlige strand kan nås på cykel på 15 minutter. Udover den fantastiske natur, er der ikke langt til de maleriske kystbyer Schoorl, Bergen, Egmond og Groet. Emne nr. 363-NL-1871-14.
Oplev den "gyldne cirkel" - en perlerække af byer og landsbyer, der vidner om Nederlandenes fortid som en af Europas store handels- og kolonimagter.

Sommerhus Nordholland – Oplev den gyldne cirkel

Nordholland, der er en halvø mellem Nordsøen og Ijsselmeer, blev dannet i 1840, da provinsen Holland blev opdelt i en nordlig og en sydlig del (Sydholland). Mere end halvdelen af provinsen er taget fra havet.

Da den store Zuiderzee i 1932 blev inddæmmet opstod Ijsselmeer, der ligger nord for den store dæmning, der har skåret Zuiderzee op i to dele. Omkring den inddæmmede del findes den såkaldte ’gyldne cirkel’ - en perlerække af byer og landsbyer, der vidner om Nederlandenes fortid som en af Europas store handels- og kolonimagter.

En af byerne i den gyldne cirkel er Muiden, der er opstået omkring Muiderslot. Slottet blev opført for cirka 700 år siden, og fungerede oprindeligt som en port til Utrecht. Senere blev det imidlertid ombygget, og blev en del af forsvarsværkerne omkring Amsterdam. Slottet er en meget velholdt vandborg som man bør opleve, mens man holder ferie i Nordholland.

Regionens hovedstad er Haarlem, der befinder sig ved Spaarne floden, 20 kilometer vest for Nederlandenes hovedstad og største by, Amsterdam. Haarlem er også kendt som ’blomsterbyen’ – og baggrunden for tilnavnet bliver tydeligt for enhver i april, når der afholdes en stor blomsterparade her. Byens centrale torv hedder Grote Markt, der emmer af middelalderstemning.

I Nordholland bør man også besøge Friesland regionen, kendt for sin smukke natur og et rigt fugleliv. Regionen Groningen byder på gamle huse fra det 14. århundrede, også Drenthe området har mange fortidsminder, er dog mest præget af landbrug.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Nordholland

Vil du være sikker på at finde dit drømme sommerhus Nordholland til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Nordholland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Nordholland for enhver pengepung, og netop derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Nordholland, som sikrer jer en afslappet ferie Nordholland.

Lej sommerhus Nordholland

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordholland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordholland eller den feriebolig Nordholland som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordholland

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Nordholland. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Holland

    Besøg det historiske Middelburg, romerbyen Maastricht, Rotterdam by og havn, naturskønne Friesland og Groningen, samt Gelderlands hovedstad Arnhem. Oplev også den fantastiske miniatureby Madurodam i Haag - og gå ikke glip af Amsterdam.
    Lejlighed til 2 personer i Franeker.