Spændende byer og fine strande
Del
Vælg mellem 434 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer ved Grevelingenmeer.
2-værelses lejlighed (37 m²) til 4 personer på 2 etager i smukke omgivelser ved Grevelingenmeer, Europas største saltvandssø. Her finder du ikke kun fred og afslapning, men også en lang række fritids- og sportsfaciliteter. Området i ferieparken Aquadella byder på noget for enhver smag bl.a. indendørs pool, børnebassin, vandrutsjebane, fiskeri, bowling, billard m.m. Emne nr. 220-ZEE13002CYYYP.
Rotterdam og Haag er oplagte mål for en storby ferie, men den smukke, gamle by Leyden er afgjort også et besøg værd. Regionens vestlige del ligger lige ud til Nordsøen, og derfor også egnet til badeferie - her ligger findes der nemlig to pragtfulde strande, Scheveningen og Kijkduin.

Sommerhus Sydholland – Spændende byer og fine strande

Sydholland er, med et areal på cirka 2900 kvadratkilometer, den tættest befolkede del af Nederlandene. Regionen blev dannet i 1840, da provinsen Holland blev delt i to; Nordholland og Sydholland.

Rotterdam og Haag er oplagte mål for en storby ferie, men den smukke, gamle by Leyden er afgjort også et besøg værd. Regionens vestlige del ligger lige ud til Nordsøen, og derfor også egnet til badeferie - her ligger findes der nemlig to pragtfulde strande, Scheveningen og Kijkduin.

En af de vigtigste byer i regionen er Rotterdam – en betydningsfuld havneby. Fra udsigtspunktet i Euromast, 96 meter oppe i luften, har man en fantastisk udsigt over havet, byen og floderne Meuse og Rhinen. Rotterdam er også kendt for at være en super shopping by.

Haag er Nederlandenes tredje største by, og er også hovedstad i Sydholland. Den er samtidig regeringsby – men selv om alle ministerier og ambassader findes her, er Haag alligevel ikke Nederlandenes hovedstad; denne rolle tilfalder ifølge forfatningen Amsterdam. Haag er præget af en travl, international atmosfære der forstærkes af, at mange internationale organisationer også holder til her.

Interessante regioner i Sydholland er Flevoland med de mange dræningsprojekter og Gelderland med den historiske og genopbyggede by Arnhem.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Sydholland

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Sydholland? Så book familiens feriehus Sydholland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Sydholland for enhver pengepung, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Sydholland, som sikrer jer en afslappet ferie Sydholland.

Lej sommerhus Sydholland

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydholland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydholland eller den feriebolig Sydholland som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydholland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sydholland. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Holland

    Besøg det historiske Middelburg, romerbyen Maastricht, Rotterdam by og havn, naturskønne Friesland og Groningen, samt Gelderlands hovedstad Arnhem. Oplev også den fantastiske miniatureby Madurodam i Haag - og gå ikke glip af Amsterdam.
    Lejlighed til 2 personer i Franeker.