Kanaler, kunst og underholdning
Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Bed and breakfast værelse til 2 personer i Amsterdam.
Dejligt bed and breakfast værelse til 2 personer med en fantastisk udsigt over haven. Værelset er beliggende i en rummelig villa fra trediverne med en unik atmosfære. Badeværelset deles med gæsterne i de andre bed and breakfast værelser. Emne nr. 363-NL-1077-02.
Hollands livlige og afslappede hovedstad Amsterdam præsenterer en perlerække af fede oplevelser og bykernen har en hel speciel atmosfære: Nordeuropas Venedig er måske lige i overkanten, men Amsterdams mange kanaler gør byen til noget særligt.

Sommerhus Amsterdam – Kanaler, kunst og underholdning

En kop kaffe ved bredden eller en tur i vandcykel er de bedste måder at opleve den del af byen på.

Amsterdam viser mange sider: Byen er bl.a. kendt for et bredt udvalg af kunst og kulturelle oplevelser. Rikjsmuseum er Hollands største museum og huser værker af landets store malere ikke mindst fra guldalderen.

Rembrandts hjem i Amsterdam gennem næsten 20 år er i dag indrettet til museum naturligvis med hans værker. Ikke mindre end 250 af hans malerier kan ses i det tre etager store hus, der blev opført i det 17. århundrede.

De fleste har om ikke læst, så i det mindst hørt om Anne Franks gribende skæbne under anden verdenskrig. Hendes hus er i dag et overordentligt populært museum.

De røde lygters kvarter hedder Walletjes på Hollandsk og er over hele verden set som symbolet på det liberale Holland. 5000 prostituerede arbejder i kvarteret, der samtidig er et at Amsterdams ældste. Og alene af den grund et besøg værd.

Amsterdam er også en ung by med et livligt natteliv, mange butikker og masser af underholdning. Historie og moderne går hånd i hånd i Hollands metropol og gør den til et meget spændende rejsemål.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Amsterdam

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Amsterdam til den garanteret laveste pris? Så bestil familiens feriehus Amsterdam på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Amsterdam for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Amsterdam, der skal danne rammen om jeres ferie Amsterdam.

Lej sommerhus Amsterdam

Hos os er udlejning af sommerhuse Amsterdam nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Amsterdam eller den feriebolig Amsterdam som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Amsterdam

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det handler om sommerhusudlejning Amsterdam. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Holland

    Besøg det historiske Middelburg, romerbyen Maastricht, Rotterdam by og havn, naturskønne Friesland og Groningen, samt Gelderlands hovedstad Arnhem. Oplev også den fantastiske miniatureby Madurodam i Haag - og gå ikke glip af Amsterdam.
    Lejlighed til 2 personer i Franeker.