Ferieparadis med charme
Del
Vælg mellem 2.011 sommerhuse Destinationer under Grækenland
1-værelses lejlighed til 2 personer i Hersonissos.
1-værelses lejlighed til 2 personer med udgang til pool og 500 til stranden. Lejligheden ligger med en herlig udsigt over havet, bjergene og landskabet. Ejer bor i samme hus. Emne nr. 309-GR6030.740.4.
Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, der strækker sine kupler op mod den blå himmel, masser af solskin og vidunderlige strande – Grækenland skaber charmerende billeder og har altid fascineret sine gæster.

Sommerhus Grækenland – Ferieparadis med charme

Det idylliske ørige byder på alle muligheder, lige fra at dase ved de dejlige strande over aktiviteter som vandsport, vandreture m.m. til store kulturelle oplevelser.

Kos, Korfu, Kreta, Rhodos – det er bare nogle af de mange græske øer, der er kendt som et fantastisk ferieparadis. Nyd solen på de lækre strande, snup en dukkert i det turkisblå Middelhav og nyd tzatziki, moussaka, oliven, sprødstegt fisk og mange andre græske delikatesser; måske ledsaget af den lokale vin, retsina.

Én af drømmestrandede ligger på Kreta, Elafonissi, en strand med fint, blødt lyserødt sand vest for Chania. Byen med den venezianske havnepromenade og det gamle kvarter fuldt af lokal folklore og mulighed for at gøre en god handel.

Inde på det græske fastland finder man halvøen Halkidiki, som strækker sig ud i det turkisblå ægæiske hav og byder på et skønt miks af natur, kultur og skønne badestrande samt de vidt forskellige halvøer: Athos, Kassandra og Sithonia. Athos byder på mange klostre og bjerget Athos. Sithonia er ideel at opleve på cykel, mens Kassandra er mere turistet.

Grækenland præsenterer sig som et mangfoldigt ferieparadis: Klimaet er perfekt, der er sikker sol, varmt badevand og hyggelige taverner. De lokale er gæstfri og elsker at feste og danse.

Desuden betragtes landet af mange som den vestlige civilisations vugge og har en lang og omfattende historie, hvorunder dets indflydelse spredte sig over tre kontinenter. Der er masser af spændende kulturminder, som er værd at se, ikke mindst Akropolis i hovedstaden Athen.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Grækenland

Vil du og familien have det bedste sommerhus Grækenland til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Grækenland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Grækenland i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Grækenland, der skal danne rammen om jeres ferie Grækenland.

Lej sommerhus Grækenland

Hos os er udlejning af sommerhuse Grækenland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grækenland eller den feriebolig Grækenland som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Grækenland

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Grækenland. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.