Rå bjerge og fine strande
Del
Vælg mellem 956 sommerhuse
Somemrhus til 2 personer med privat udendørs pool i Platanias.
Hyggeligt sommerhus til 2 personer med privat udendørs pool, beliggende 800 m fra stranden og kun 3 km fra den populære turistby Platanias. Fra den smukke overdækkede terrasse er der en storslået udsigt over havet og De Hvide Bjerge. Emne nr. 212-HER01019ZYYYO-
Kreta har formentlig Europas mildeste klima. Foråret starter i begyndelsen af april, hvor de vilde blomster pryder hver mark og vejside, og hvor luften er mættet med duft af appelsiner og citroner - og det regner ikke om sommeren.

Sommerhus Kreta – Rå bjerge og fine strande

Kreta er den største græske ø og den femtestørste i Middelhavet. Den er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet. Oplev det første indtryk af øens nøgne og rå bjergtoppe, det azurblå hav og kystens douce farver, der veksler fra gråhvidt over blåt til oliventræernes sølverne skær.

Sejler du til Kreta, vil du se de blålige bjerge hæve sig over kystlandskabet - i maj måned endnu med sne på toppene. Måske ser du også havnebyernes venetianske fæstninger og et myldrende liv på havnekajen.

Overfladisk set forekommer Kreta meget græsk. Men ved nærmere undersøgelse afsløres, at øens kultur er noget helt for sig selv. Kreta blev først en del af Grækenland i 1913 – før det har romere, byzantinere, romere, venetianere og osmaner regeret på øen.

Her er oldtidshistorie med velbevarede ruiner af templer og byer opført af de gamle grækere og romere. For eksempel kongepaladset Knossos med den berømte labyrint ved byen Heraklion.

Bjergene på Kreta når helt op i en højde af 2456 meter og deler øen i 4 amter, hver med sit særpræg. Fra vest mod øst hedder de Chania, Rethimnon, Iraklion og Lassithi. Kreta har mere end 150 km sandstrand. Heraf to pragtfulde strande vest for Chania. I det nordøstlige hjørne af øen ligger Europas eneste naturlige palmelund.

Kournas søen i Chania området er den eneste naturlige ferskvandssø på Kreta. Der findes desuden imponerende kløfter på øen. Den mest berømte er Samariakløften – Europas længste kløft på ca. 18 km. Der er også mere end 2.000 huler rundt om på øen. Helt tilbage til 3.000 f.Kr. er disse huler blevet brugt til tilbedelse af guder.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Kreta

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Kreta? Så lej familiens feriehus Kreta på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Kreta.

Lej sommerhus Kreta

Hos os er udlejning af sommerhuse Kreta nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kreta eller den feriebolig Kreta som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kreta

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kreta. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Grækenland

    Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, der strækker sine kupler op mod den blå himmel, masser af solskin og vidunderlige strande – Grækenland skaber charmerende billeder og har altid fascineret sine gæster.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Hersonissos.