Badeferie og historie
Del
Vælg mellem 149 sommerhuse
Lejlighed til 5 personer i Porto Heli Hapimag tæt på stranden.
Denne skønne lejlighed til 5 personer ligger højt oppe over den smukke bugt øst for Porto Cheli med kun 50 m til stranden. Lejligheden ligger i et hus med 3 separate lejligheder med hver deres egen opgang samt privat, ugenert terrasse med flot havudsigt. På øverste etage er ejerens feriebolig. Emne nr. 137-GPE116.
På Peloponnes findes der områder, hvor grundstenene til vor tids vestlige civilisation blev lagt. Igennem flere århundreder før vor tidsregning blev her opført imponerende bygningsværker… Hele seks steder på halvøen er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.

Sommerhus Peloponnes – Badeferie og historie

Peloponnes er en stor halvø, der ligger i den sydlige del af Grækenland. Indtil 1893, hvor Korinth Kanalen blev færdig, var Peloponnes landfast med resten af Grækenland. I dag findes der en bro over landtangen ved Korinth og endnu en, Rio-Antirio broen, ved Patras der ligger på den nordlige del af halvøen.

På Peloponnes findes der områder, hvor grundstenene til vor tids vestlige civilisation blev lagt. Igennem flere århundreder før vor tidsregning blev her opført imponerende bygningsværker… Hele seks steder på halvøen er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.

Ved den vestlige kystlinje ligger den gamle helligdom Olympia. Fra 776 før vor tidsregning til 394 – altså en periode på 1170 år – afholdt man hvert fjerde år de olympiske lege her. Dengang handlede legene ikke kun om sport, men i lige så høj grad om religion – og den vigtigste af de mange bygninger der udgjorde helligdomme, var Zeus Tempel.

Skulptøren Phidias’s 12 meter høje statue af de græske guders konge i sin tronstol fandtes her. Statuen, udført i elfenben og guld, var blandt den klassiske verdens syv underværker, men er desværre gået tabt. Der er dog stadig meget at se ved Olympen.

Foruden Olympen og Mycenae er Tiryns, Bassae, Epidaurus og Mystras også optaget på UNESCO’s eksklusive liste.

Grækenlands hovedstad fra 1829-1834, Nafplion, ligger i maleriske omgivelser lige ud til det azurblå Middelhav, og giver gode muligheder for at holde badeferie. Taigetos bjergene er et oplagt mål for vandrelystne. På det højeste punkt, Skt. Elias Bjerget (2410 m), findes den såkaldte Taigetos Pyramide, skabt af mennesker for tusinder af år siden.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Peloponnes

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Peloponnes? Så skal du leje familiens feriehus Peloponnes på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Peloponnes.

Lej sommerhus Peloponnes

Hos os er udlejning af sommerhuse Peloponnes nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Peloponnes eller den feriebolig Peloponnes som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Peloponnes

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Peloponnes. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Grækenland

    Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, der strækker sine kupler op mod den blå himmel, masser af solskin og vidunderlige strande – Grækenland skaber charmerende billeder og har altid fascineret sine gæster.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Hersonissos.