En græsk perle
Del
Vælg mellem 103 sommerhuse
1-værelses lejlighed i Boukari med udsigt over havet.
Dejlig 1-værelses lejlighed (28 m²) til 2 personer med en betagende udsigt over havet og fastlandet. Lejligheden ligger i et hus med 4 lejligheder og for at komme til den dejlige strand med det krystalklare vand skal du krydse en mindre kystvej. Området er et paradis for snorklere. Husets ejere driver en lille fisketaverna blot 300 m fra lejligheden. Emne nr. 212-CFU03001UYYYO.
Korfu er et fortryllende sted - øen er kendt for at være meget grøn og frodig, de mange oliventræer, sine fantastiske sandstrande, og alle dens gode turistfaciliteter. Der er mange steder hvor man kan leje biler, cykler, scootere og ’segways’, så man på egen hånd kan udforske øen.

Sommerhus Korfu – En græsk perle

Selv om Korfu er en relativ lille ø, er den alligevel den anden største ø i Det Ioniske Hav og samtidig den nordligst beliggende af Grækenlands mange øer. Fra Korfu kan du se indtil det græske fastland og hvortil det støder op mod Albanien. Denne perle af en græsk ø er omkring 60 km lang, og 20 km bred.

Et af de helt store trækplastre på øen er Korfus fantastiske strande. Over alt på øen er der skønne sten- eller sandstrande med det klareste blå vand. Man finder de fleste sandstrande på øens vestlige side, mens det er mere stenet på den østlige del af Korfu.

Selvom Korfu er en rimelig lille ø, så er der alligevel masser af oplevelser og aktiviteter på Korfu, til at sikre en god ferie. Man kan eksempelvis komme ud og se nogle drypstensgrotter, bondegårde, store frugt plantager, fantastiske strande, skønne sejlture og i det hele taget opleve den fantastiske ø og det smukke landskab.

Korfus største by hedder blot Korfu By (Kerkyra). Den bærer præg af mange kulturer, da Korfu har været besat af mange forskellige lande før i tiden. At bevæge sig rundt i Korfu By er som at være i England, Italien, og Grækenland – på samme tidspunkt.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Korfu

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Korfu? Så book jeres feriehus Korfu på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Korfu.

Lej sommerhus Korfu

Hos os er udlejning af sommerhuse Korfu nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Korfu eller den feriebolig Korfu som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Korfu

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Korfu. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Grækenland

    Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, der strækker sine kupler op mod den blå himmel, masser af solskin og vidunderlige strande – Grækenland skaber charmerende billeder og har altid fascineret sine gæster.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Hersonissos.