Del
Vælg mellem 296 sommerhuse
Emne nr.: 045-15415

Når I skal organisere jeres ferie i sommerhus, er havudsigt utvivlsomt en af de ting, I værdsætter. Det tilfører ferien en dimension mere at kunne nyde synet af havet, mens man spiser morgenmad eller slapper af på terrassen. Og så er det perfekt at være med i første række, når solen forsvinder i havet.

Et sommerhus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I beslutter selvfølgelig suverænt, hvordan den skal bruges.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Mange feriegæster kommer igen år efter år, fordi Ebeltoft byder på mange forskellige fritidsaktiviteter og en imponerende natur.

Hvis man er vild med kultur, kan man opleve en del i Ebeltoft. Historiske monumenter, slotte og kunstudstillinger er der nok af.

Udenfor badesæson indbyder Ebeltofts strand til drageflyvning.

Udflugter i Ebeltofts natur er en oplevelse året rundt. I denne del af Danmark er landskabet mere bakket og urørt end andre steder. Nationalparken Mols Bjerge, som er hjemsted for flere plantearter og dyr, er helt klart en udflugt værd.

Et absolut highlight for familier er Djurs Sommerland. Forlystelsesparken tilbyder attraktioner for enhver alder og har flere gange været kåret som Skandinaviens bedste sommerland.

En særlig oplevelse på ferien i Ebeltoft er den årlige æblefest og kræmmermarkedet.

I Ebeltoft Glasmuseum kan man både se kunstværker af lokale og internationale glaspustere.

Prisgaranti - sommerhus udlejes ebeltoft havudsigt

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus udlejes ebeltoft havudsigt

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus udlejes ebeltoft havudsigt", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.