Del
Vælg mellem 470 sommerhuse
Emne nr.: 130-P62778

Alle muligheder er åbne

Du bestemmer selv, hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos os. Tag på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i det sommerhus, du foretrækker.

Vi anbefaler, at du tager mindst 3 overnatninger

Vi anbefaler dog, at du som minimum vælger 3 overnatninger. For det første fordi du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke ret meget at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i jeres foretrukne sommerhus - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Undgå travlhed ved afrejsen

Der er dog også en tredje fordel ved en ekstra overnatning. Den hænger sammen med afrejsetidspunktet, som normalt vil være klokken 10 om formiddagen på opholdets sidste dag. Efter en hyggelig weekend er det rart, at man ikke skal bekymre sig om, hvornår vækkeuret ringer. En ekstra overnatning giver nemlig også en ekstra dag. I stedet for, at I skal tage afsted f.eks. søndag kl. 10, kan I altså vente med at tage afsted til mandag kl. 10. Med andre ord kan I vælge at forlade ferieboligen søndag eftermiddag og stadig nå at aflevere nøglen rettidigt.

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ringkøbing Fjord Turisme bidrager til et stort udvalg af spændende ferieaktiviteter. Organisationen har sat sig for mål, at informere og hjælpe gæster med deres ferieplanlægning på baggrund af kyndig vejledning.

Stierne, der går gennem klitterne i det vestjyske opland, er både til fodgængere og cyklister, der vil tage på små ture ud fra sommerhuset.

Naturen ved Ringkøbing Fjord og direkte ved kysten er det perfekte sted for lange vandreture omgivet af en smuk fauna.

Syd for Hvide Sande står Haurvig Kirke, der tidligere var et kapel. Først i 1947 fik bygningen sit kirketårn. Kirkegården er desuden hvilested for faldne soldater.

Tæt på feriebyen Hvide Sande ligger Abelines Gård, hvor man kan lære mere om lokalfolkets liv i forgangne tider, og hvilken rolle havet og tidevandet har spillet.

Prisgaranti - sommerhus hvide sande weekend

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus hvide sande weekend

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus hvide sande weekend", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.