Del
Vælg mellem 78 sommerhuse
Emne nr.: 130-P62474

Der er intet, der kan matche et sommerhus, når det drejer sig om at opleve eller gense Bjerregaard. I jeres udvalgte sommerhus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Glæd jer til at nyde livet i det varme sand og snup en svømmetur i det indbydende vand, når som helst I har lyst. Vælg et sommerhus så befinder det hele sig praktisk talt lige uden for døren.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den børnevenlige ferieby Bjerregård ligger smukt omgivet af den mindre Ringkøbing fjord mod øst og det mægtige Vesterhav mod vest. Områdets mange forskellige smukke strande giver masser af afveksling til familieferien.

Ringkøbing-Skjern-Museum er et interaktivt museum, hvor man kan deltage i sjove konkurrencer og spil for hele familien. Her findes også unikke udstillinger og fotografier, der dokumenterer områdets historie. Museet ligger i den nordlige del af området ca. 50 minutters kørsel fra Bjerregård.

Ved surfskolen Westwind, syd for for stranden ved Ringkøbing Fjord, kan både nybegyndere og øvede få undervisning i surfing. Vindforholdene i Bjerregård er perfekte til surfing. Er man øvet og vil blot kaste sig i bølgerne, kan man også leje udstyr på stedet.

I sommerperioden er det lille røgeri ved siden af supermarkedet i Bjerregård åbent. Især fiskefrikadellerne må man ikke gå glip af.

Lyst til shopping og en slentretur? I skønne Hvide Sande, 18 kilometer nord for Bjerregård, findes alt hvad en by må indeholde: Supermarked, tøjbutikker, kunsthåndværksbutikker og et bredt udvalg af caféer og restauranter bidrager alle til det hyggelige bymiljø.

Prisgaranti - sommerhus bjerregård strand

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus bjerregård strand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus bjerregård strand", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.