Del
Vælg mellem 1.082 sommerhuse
Emne nr.: 090-39297

Det er ikke nødvendigvis dyrt at leje en feriebolig. Book en feriebolig til en billig pris, så er der råd til flere oplevelser ved Hvide Sande, i ferien - eller flere uger i den feriebolig, I beslutter jer for at leje.

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af en feriebolig.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hvide Sande ligger mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet - et skønt feriested, hvorfra man kan lære Danmark bedre at kende. Her kan man nyde roen og slippe tankerne fri.

Naturen ved Ringkøbing Fjord og direkte ved kysten er det perfekte sted for lange vandreture omgivet af en smuk fauna.

Særligt surfere er vilde med Hvide Sande. Alt efter færdighed kan man hoppe på boardet ud i bølgen blå ved Vesterhavet eller prøve kræfter med sporten i fjorden, hvor vinden ikke er lige så stærk.

Nybegyndere kan tilmelde sig et kursus på surfskolen ved Ringkøbing Fjord, der er et af de mest populære områder for vandsport i hele Nordeuropa.

Tag cyklen, på miljørigtig vis, og oplev Hvide Sande fra sadlen. Hvis I ikke selv har cykler med, kan disse lejes flere steder i området.

Fjorden ved Hvide Sande er ikke kun for nybegyndere - også halvprofessionelle kan få masser af sjov ud af bølgerne, der arter sig efter vind og vejr.

Tag med på tur med skonnerten Maja under ferien i Hvide Sande. Se stranden fra havet af og betragt Ringkøbing Fjord fra et nyt perspektiv.

Prisgaranti - billig feriebolig i hvide sande

Alle ferieboliger, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - billig feriebolig i hvide sande

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "billig feriebolig i hvide sande", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.