Del
Vælg mellem 274 sommerhuse
Emne nr.: 351-BE-4920-24

Planlægning af ferien er hyggelig og spændende for hele familien. Lej en feriebolig, så er der styr på, hvilket ferieområde der vil give jer gode minder med hjem.

De fleste ferieområder har ferieboliger for enhver smag og pengepung, behov og ønsker, så der er mulighed for, at I kan være heldige at booke en feriebolig til en billig pris, og som imødekommer jeres specifikke behov.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Det regionale køkken i Belgien begejstrer gourmetfans og livsnydere men også familier. Selv pommes-frites laves på en helt særlig måde, der overrasker de fleste.

En bådtur gennem kanalerne i den historiske by Brugge er en bæredygtig ferieoplevelse. De prægtige bygninger er levn fra byens storhedstid under middelalderen, da Brugge var europæisk centrum for stof og tekstil.

Museum aan de Stroom (MAS), der ligger ved Antwerpen havn, er en flot bygning rent arkitektonisk. Udstillingerne har dog også masser at byde på med genstande, der fortæller historien om havnen og søfarten i den historiske by.

En tur igennem parken "Mini-Europa" tæt på Atomium er den hurtigste måde at rejse gennem Europa på. Her er de mest kendte bygninger og bybilleder genskabt i målestokken 1:25.

Borgen Gravensteen i centrum af byen Gent er blandt Europas største borge omgivet af vand. I den middelalderlige bygning finder I en række museer, der informerer om den europæiske historie.

Prisgaranti - billig ferie i belgien

Alle ferieboliger, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - billig ferie i belgien

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "billig ferie i belgien", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.