Caféer, schnitzel og masser af historie
Del
Vælg mellem 314 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Wien
Rummelig ferielejlighed til 4 personer i Wien, "Fleger Appartements". Boligarealet er på 60 m², der er kun 100 m til indkøb. Hyggelig bydel i Wien. Emne nr. 350-AT-1160-03.
Oplev mere end 2.500 års historie i Østrugs hovedstad. Alle trådene i det østrig-ungarske imperium blev samlet i Wien. Oplev denne spændende blanding af mange forskellige nationaliteter, imponerende paladser, smukke bygninger i forskellig stil og enestående monumenter.

Sommerhus Wien – Caféer, schnitzel og masser af historie

Oplev Østrigs farverige hovedstad, hvis rødder strækker sig mere end 2500 år tilbage i tiden. Først i 1867 blev byen hovedstad i det såkaldte dobbeltmonarki der opstod, da den østrigske kejser desuden blev konge af Ungarn.

Østrig-Ungarn var et imperium, der strakte sig ud over store dele af Europa, og alle trådene blev samlet i Wien. Det er netop denne spændende blanding af mange forskellige nationaliteter, imponerende paladser, smukke bygninger i forskellig stil og enestående monumenter, der gør en ferie i Wien til noget ganske særligt.

Den indre by var indtil 1857 omgivet af en høj mur. Med tiden blev muren imidlertid en hindring for udviklingen, og derfor blev den revet ned. I dens sted blev anlagt en ringvej, omkranset af nogle af de fineste bygninger, der findes i byen. Wien har i århundreder været et politisk, økonomisk og kulturelt centrum, hvis betydning har strakt sig langt ud over Østrigs grænser.

Verdensberømte videnskabsfolk og ingeniører som Sigmund Freud og Ferdinand Porsche har haft deres gang i byen – og det samme har nogle af den klassiske musiks mestre, herunder Mozart, Beethoven og Strauss.

I Østrigs hovedstad kan man opleve den atmosfære og dynamik, der trak de dygtige mennesker til byen. Oplev mesterværkerne i byens mange museer og teatre, på udstillinger, i Statsoperaen eller et andet af byens verdenskendte koncerthuse.

Under et ophold i Wien kan du næsten ikke undgå at se det imponerende palads Hofburg, der igennem mange år var udgangspunktet for Habsburgernes magt. Desuden findes der en række internationale organisationer.

I forening med byens tidligere rolle som samlingspunkt for en lang række nationaliteter, skaber det et spændende internationalt storbymiljø. Wien er berømt for de mange hyggelige caféer med historisk flair. Her spiser man de berømte chokolader og kager – måske som en dessert efter en stor Wienerschnitzel , som metropolen er så berømt for.

Stort udbud af sommerhuse til leje Wien

Vil du og familien have det bedste sommerhus Wien til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Wien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Wien i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Wien, der sikrer jer en afstressende ferie Wien.

Lej sommerhus Wien

Hos os er udlejning af sommerhuse Wien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Wien eller den feriebolig Wien som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Wien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Wien. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig