Meget mere end Prag og godt øl
Del
Vælg mellem 611 sommerhuse Destinationer under Tjekkiet
Ferielejlighed til 2 personer i Cernolice.
Ferielejlighed i stueplan til 2 personer i byen Cernolice, 15 km syd for Prag. For at komme til den 60 m² store ferielejlighed skal man gå ad en noget stejl trappe fra haven. Stedet er solrigt og roligt, omgivet af skove og bjerge. Emne nr. 353-CZ-25021-01.
Tjekkiet er verdensberømt for to ting: Sin smukke hovedstad, Prag, og for øl, som er landets nationaldrik. Her findes imidlertid også en fin tradition for kurbade, og rundt omkring i landet er andre flotte byer strøet ud med rund hånd. Det samme gælder slotte, fæstninger, floder, skove og bjerge.

Sommerhus Tjekkiet – Meget mere end Prag og godt øl

Tjekkiet er ét af de mest udviklede lande i Central- og Østeuropa. Oprindeligt var området kendt som Bøhmen og opstod i slutningen af det 9. århundrede i form af et lille fyrstendømme omkring hovedbyen Prag. I dag består landet af de to historiske landskaber Bøhmen og Mähren, samt en lille del af landskabet Schlesien.

Tjekkiet er et skovrigt land med bjerge mod nord og øst. Mod syd og sydvest er der højslette. Landet er ganske frodigt, takket være de mange floder, der gennemskærer landet. Af disse kan nævnes Elben og Moldau.

Tjekkiets nationaldrik er øl. Befolkningen har det suverænt største ølforbrug pr. indbygger i Europa. Øltyperne pilsner og Budweiser stammer fra de tjekkiske byer Plzeň og České Budějovice.

Pilsner og mørk lagerøl er de dominerende typer. Mange af de større bryggerier er blevet opkøbt af udenlandske koncerner, men der er stadig mange mellemstore og små lokal bryggerier tilbage. Tjekkiet producerer også lidt vin. Især i den sydlige del, men også i et område nord for Prag, Tjekkiets flotte og maleriske hovedstad.

En anden god oplevelse i Tjekkiet er byen Cesky Krumlov, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Det samme gælder kurbyen Karlovy Vary med sine termalbade og kilder. I det nordlige Tjekkiet venter den 700 år gamle Karlstejn, der er blandt landets mest imponerende borge. Tag også en tur op i Tatrabjergene. Her kan man vandre og cykle om sommeren og stå på ski om vinteren.

Byen Telc lokker med huse i barokstil. Znornjo har også en gammel bykerne og er desuden kendt for sin vin og sine pickles, mens Brno, Tjekkiets næststørste by, også er et besøg værd.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Tjekkiet

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Tjekkiet til den garanteret billigste pris? Så bestil jeres feriehus Tjekkiet på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Tjekkiet.

Lej sommerhus Tjekkiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Tjekkiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tjekkiet eller den feriebolig Tjekkiet som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tjekkiet

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Tjekkiet. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration