Smuk og meget populær kulturby
Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Prag.
Denne ferielejlighed i stueplan til 4 personer ligger usædvanligt godt, kun få meter fra Venzelsplads og museerne. Her kan I virkelig holde en dejlig ferie, i en bekvemt indrettet lejlighed. Fra hovedbanegården er der blot et stoppested med sporvognslinje 9 eller 26, lejligheden ligger få skridt fra stoppestedet. Prags borg Hradschin kommer I til med linje 18 og 22. Emne nr. 134-TBP405.
Blandt Prags fantastiske seværdigheder kan nævnes Borgen, Karlsuniversitetet, der blev grundlagt i 1348, Karlsbroen, det astronomiske ur, flere kirker og torvet i Staré Město, den gamle bydel. Byen har et rigt kulturlig og en spændende atmosfære, og er altid et besøg værd.

Sommerhus Prag – Smuk og meget populær kulturby

Prag er hovedstaden og den største by i Tjekkiet med en idyllisk placering på bredden af floden Moldau, hvor denne slår nogle skarpe sving. Som et vigtigt handels knudepunkt blev byen tidligt et mødested for kulturer, og den udviklede sig til en betydelig europæisk kulturby.

Især byens smukke centrum har været udsat for skiftende kulturelle påvirkninger, der blandt andet har efterladt en usædvanlig række af bevaringsværdige bygningsværker opført i varierende arkitektoniske stilarter. Dette forhold har givet byen en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Byen har et stort og varieret kulturliv, der inkluderer det verdenskendte teaterkompagni, Laterna Magika, den årlige musikfestival samt minder om byens kendte forfatter Franz Kafka.

Den tjekkiske hovedstad ligger i den vestlige del af landet, på Moldaus bred og på en lav højslette, der er meget frugtbar. Byens centrum er beliggende i en højde på omkring 180 m over havet ved flodbredden, stigende op til 381 m på Det Hvide Bjerg.

Moldau er en biflod til Elben og flyder fra syd og slår lige efter Karlsbroen en skarp kurve mod øst for ret kort efter at vende 180 grader og gå mod vest et lille stykke, inden den genfinder sin retning mod nord igen. De centrale dele af byen er beliggende lige op til Moldaus bred, men efterhånden som byen er vokset, er nye bydele opført først i de tilstødende dale og senere på højsletten i nærheden af centrum.

Floden falder omkring 15 meter under sit løb gennem Prag, og dens dybde er op til 10,5 m. Der er 7 småøer i floden.

Mere end 4 millioner gæster besøger Prag hvert år. Dermed er byen den 3. mest besøgte storby i Europa, næst efter Paris og London.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Prag

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Prag til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Prag på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Prag for enhver smag, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Prag, der skal danne rammen om jeres ferie Prag.

Lej sommerhus Prag

Hos os er udlejning af sommerhuse Prag nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Prag eller den feriebolig Prag som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Prag

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Prag. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tjekkiet

    Tjekkiet er verdensberømt for to ting: Sin smukke hovedstad, Prag, og for øl, som er landets nationaldrik. Her findes imidlertid også en fin tradition for kurbade, og rundt omkring i landet er andre flotte byer strøet ud med rund hånd. Det samme gælder slotte, fæstninger, floder, skove og bjerge.
    Ferielejlighed til 2 personer i Cernolice.