Østrigs grønne hjerte
Del
Vælg mellem 2.319 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Steiermark
Ferielejlighed til 2 personer i Bad Kleinkirchheim, Steiermark. Til huset hører wellness-og spa komfort på et 4-stjernet niveau! Nyligt renoveret og udvidet, med central beliggenhed i byen, kun 300 meter fra Kaiserburgbahn. Emne nr. 201-OKT04508UYYYO,
Steiermark har fået tilnavnet ”Østrigs Grønne Hjerte” på grund af sine langstrakte skove. Er du til aktiv ferie, er Steiermark det helt rigtige sted. Der er uendelige muligheder for vandre- og cykelture. River rafting, golf og wellness behandlinger er også blandt mulighederne.

Sommerhus Steiermark – Østrigs grønne hjerte

Den næststørste af Østrigs delstater er også kendt som ”Østrigs Grønne Hjerte”; et tilnavn der stammer fra de mange skove, der findes i Steiermark.

Regionen byder på et hav af aktiviteter. Man kan tage på en guidet bjergferie, eller gå en tur langs bjergenes fødder. Der er desuden rig mulighed for cykelferie: Der findes mere end 5000 kilometer cykelstier, både til mountainbikes og almindelige cykler.

Steiermark er ligeledes den oplagte base for river rafting, besøg på golfbaner eller wellness behandlinger på et af regionens kursteder. Med sin centrale placering i Østrig er der i Steiermark også mulighed for at arrangere ture til Oberösterreich, Niederösterreich, Salzburgerland, Burgenland og Kärnten.

Østrigs næststørste by og regionens hovedstad, Graz, ligger i smukke omgivelser ved Mur flodens bredder. Med ikke mindre end seks universiteter er Graz en udpræget studieby, der har en lang og dramatisk historie. Den kommer man tæt på under en tur i den gamle bydel, der rummer huse inspireret af byggestil fra både Østrig, Italien, Balkan og Centraleuropa.

Her findes også den 475 meter høje bakke, Schlossberg, der huser byens største attraktion: På Schlossberg lå tidligere et stærkt befæstet fort, hvor der i dag stadig findes klokketårnet og et smukt tårnur – byens symbol.

Blandt byens andre seværdigheder er det moderne kunstmuseum Kunsthaus samt en kunstig ø af stål, Murinsel, der er blevet opført i floden. Fra begge sider af dens bredder er der adgang til øen, der ligner en stor muslingeskal. Den enestående blanding af bygningsværker, der udgør den gamle bydel af Graz, er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Steiermark

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Steiermark? Så book familiens feriehus Steiermark på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Steiermark i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Steiermark, som skal danne rammen om jeres ferie Steiermark.

Lej sommerhus Steiermark

Hos os er udlejning af sommerhuse Steiermark nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Steiermark eller den feriebolig Steiermark som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Steiermark

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Steiermark. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig