Aktiv ferie i en flot natur
Del
Vælg mellem 930 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Oberösterreich
Moderne 1-værelse-lejlighed på 25 m² til 2 personer i Grundlsee, Oberösterreich. Pæn og stilfuld indrettet. Fælles pool, sauna, fitness, wellness. Emne nr. 301-AT8993.200.2.
Oplev en aktiv ferie i Oberösterreich med mulighed for at spille golf, dyrke vandsport, gå, cykle og ride i det smukke landskab. Flere af Østrigs største søer ligger i området, hvor I også finder Østrigs tredje største by, Linz. Byens kunstmuseum er en enestående oplevelse, både ind- og udvendigt.

Sommerhus Oberösterreich – Aktiv ferie i en flot natur

Den spændende region ligger mellem Tyskland, Tjekkiet, Niederösterreich, Steiermarkt og Salzburgerland. Hvis man vil se noget af det ypperste naturen formår, er et besøg i nationalparken Salzkammergut, der spreder sig over Oberösterreich, Salzburgerland og Kärnten, et must.

Parken er anerkendt af UNESCO som en del af verdens arv. Det er både muligt at gå og cykle i parken – men man må også gerne svømme i søerne, ligesom der er mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport.

Flere af Østrigs største søer ligger i Oberösterreich, og de fleste er beliggende i Salzkammergut i delstatens sydvestlige del. Den største sø er Attersee, der med en størrelse på 45,9 km² samtidig er Østrigs største sø.

Desuden kan man holde en egentlig bjergferie. Knap 40 % af delstaten er dækket af skov. Man kan også vælge at forkæle sig selv med wellness behandlinger på et af de mange kursteder, der findes i Oberösterreich.

Linz er Østrigs tredje største by og regional hovedstad i Oberösterreich. Langs floden Donau findes to af byens største attraktioner, på hver sin side af den smukke park, Donaulände. Den ene er det cirka 8000 kvadratmeter store Lentos Kunstmuseum, der udstiller mere end 12.000 moderne kunstværker.

Om aftenen er museet imidlertid endnu smukkere, hvis man betragter det fra den anden siden af floden; det er nemlig beklædt med glas, der kan oplyses i forskellige farver. Derved bliver bygningen næsten til et kunstværk i sig selv, når mørket falder på.

200 meter derfra findes det imponerende Bruckner Koncerthus, opkaldt efter den berømte østrigske komponist Anton Bruckner (1824-1896). Det er en oplevelse at overvære husets dygtige musikere fortolke mesterens værker, og da der ofte afholdes koncerter, er det bestemt en mulighed.

Stort udbud af sommerhuse til leje Oberösterreich

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Oberösterreich til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Oberösterreich på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Oberösterreich i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Oberösterreich, som skal danne rammen om jeres ferie Oberösterreich.

Lej sommerhus Oberösterreich

Hos os er udlejning af sommerhuse Oberösterreich nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Oberösterreich eller den feriebolig Oberösterreich som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Oberösterreich

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Oberösterreich. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig