Vin, Wachau og hovedstaden
Del
Vælg mellem 878 sommerhuse
Ferielejlighed til 3 personer i Niederösterreich
Skøn ferielejlighed til 3 personer, som ligger midt i et maleriske vindistrikt ved byen Neudorf bei Staatz i Niederösterreich. Hyggelig atmosfære på en tidligere vingård, afslappende terrasse. Emne nr. 131-ANO108.
Niederösterreich byder på en lang række imponerende og meget velbevarede slotte, men man kan også gå ture langs bjergenes fødder eller tage på vinferie. Hvis man er på udkig efter en storbyferie er det oplagt at tage en tur ind til landets hovedstad, Wien, der ligger i denne del af Østrig.

Sommerhus Niederösterreich – Vin, Wachau og hovedstaden

Niederösterreich, som er Østrigs største delstat, er landskabsmæssigt forskelligt sammensat med Alperne mod syd, gavnligt klima og jordbund til frugtdyrkning mod vest og bakkede arealer i øst til gavn for vindyrkning. Regionen er inddelt i fire distrikter: Waldviertel, Industrieviertel, Weinviertel og Mostviertel, hvoraf de to sidste er de mest interessante.

Regionen byder på en lang række imponerende og meget velbevarede slotte, men man kan også gå ture langs bjergenes fødder eller tage på vinferie. Hvis man er på udkig efter en storbyferie er det oplagt at tage en tur ind til landets hovedstad og mindste region, Wien, der på alle sider er omgivet af Niederösterreich.

Weinviertel, der findes i regionens nordøstlige hjørne, er Østrigs største og vigtigste vindistrikt.

Besøg vingårdene undervejs, og få nogle gode flasker med hjem til samlingen.

I det modsatte hjørne af Niederösterreich, det vil sige mod sydvest, findes distriktet Mostviertel – opkaldt efter den most, indbyggerne i generationer har fremstillet af æbler og pærer. Floderne Ybbs og Enns løber igennem distriktet – og imellem dem findes store, frugtbare områder, der lægger jord til endeløse rækker af frugttræer.

Imellem de smukke middelalderbyer Melk og Krems an der Donau ligger den naturskønne Wachau dal, der strækker sig over cirka 30 kilometer. Landskabet, der er domineret af Donau floden, er en af de mest populære destinationer i Østrig. Området er kendt for dyrkning af abrikoser og druer, der bruges til fremstilling af likører og vin. Kulturlandskabet, der foruden frugtplantager og vinmarker også omfatter en række imponerende og meget velholdte bygninger, er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.

Den mest populære seværdighed i Wachau er nok landsbyen Dürnstein. På en bakketop ved siden af byen blev der i midten af 1100-tallet opført en borg, Dürnstein – én af Østrigs mest populære attraktioner.

Stort udbud af sommerhuse til leje Niederösterreich

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Niederösterreich? Så bestil familiens feriehus Niederösterreich på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Niederösterreich for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Niederösterreich, der skal danne rammen om jeres ferie Niederösterreich.

Lej sommerhus Niederösterreich

Hos os er udlejning af sommerhuse Niederösterreich nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Niederösterreich eller den feriebolig Niederösterreich som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Niederösterreich

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Niederösterreich. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig