Lej et sommerhus med pool Kegnæs - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Emne nr. 160-D1025
Emne nr. 160-D1025
Et sommerhus med pool Kegnæs er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus med pool Kegnæs her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus med pool Kegnæs hos os.

Tips til området:

Et sommerhus med pool Kegnæs udgør ikke kun rammerne om et skønt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus med pool Kegnæs får I jo også adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Godt område til både afslapning og aktiv ferie, en god blanding

Fantastisk område. Meget smukt og et utal af historiske udflugtsmuligheder

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus med pool Kegnæs, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Var perfekt

Top karakter.

Nemt og perfekt. Vi var overraskede over, så nemt det var at finde et hus, bestille og betale. Skønt hus

Booking af ferielejlighed. Nemt og hurtigt at finde en ledig overnatningsmulighed, last minute.

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs

  Kegnæs er en fredelig og naturskøn halvø på den sydlige del af Als, få kilometer vest for Mommark. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse, der ligger tæt ved vandet. Her venter børnevenlige sandstrande med lavt vand i et af de mest rolige områder i det danske ferielandskab.
  Sommerhus til 6 personer i Kegnæs
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.