Bjergene og smukke søer lokker
Del
Vælg mellem 3.459 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Kärnten
Dejlig 2-værelses ferielejlighed i pragtfuld villa direkte ved søen Millstatt i Kärnten, med udsigt over vandet. Hotel med sportsaktiviteter og wellness kun 20 m fra lejligheden. Emne nr. 201-OKT04026CYYYO.
Kärnten er især kendt for storslåede bjerge og maleriske søer. Blandt de kendte skisportssteder i Kärnten er Nassfeld, Bad Kleinkirchheim og Nockberge. Her findes også Østrigs højeste bjerg og mere end 20 spændende slotte omkring byen Klagenfurt.

Sommerhus Kärnten – Bjergene og smukke søer lokker

Kärnten er den sydligste af Østrigs delstater. Oplev bjergene og de smukke søer, regionen især er kendt for. Om sommeren er Kärnten et oplagt udgangspunkt for vandreture langs bjergenes fødder.

Med vinterens komme forvandles omgivelserne. Blandt de kendte skisportssteder i Kärnten er Nassfeld, Bad Kleinkirchheim og Nockberge. I Kärnten findes også Østrigs højeste bjerg, Grossglockner (3798 m), der er kendt for sin dobbelte, pyramideformede top. Ved bjergets fod findes Østrigs største gletcher, Pasterze.

Kärntens hovedstad er Klagenfurt, der ligger ved regionens største sø, Wörthersee. Den gamle bymidte stammer tilbage fra begyndelsen af 1500-tallet, og er i dag rammen om den såkaldte ’Altstadtzauber’ festival, der fejrer den enestående atmosfære, de gamle bygningsværker skaber.

Omkring Klagenfurt findes ikke mindre end 23 slotte – og selv om de hver især er en oplevelse, kan man ikke nå at se dem alle under sin ferie. Hochosterwitz Slot, der ligger nogle kilometer uden for Klagenfurt, bør dog opleves. Udsigten fra det gamle middelalderslot på toppen af bakken er nemlig lige så fantastisk som oplevelsen af selve slottet.

Om sommeren er Kärntens næststørste sø, Millstätter See, en smuk naturoplevelse. Omgivet af bjerge og grønne skråninger indbyder søen til en svømmetur – og med temperaturer på op til 25 grader, er der intet til hinder for at tage en dukkert i det dejlige vand.

Faaker Sø er ikke nær så stor, men den er alligevel et must. Årsagen er den smukke, turkis farve, der giver søen sit særpræg. Langs dens bredder vokser kønne træer, og de rå bjerge, der rager op i baggrunden, fuldender indtrykket af de fantastiske, naturlige kulisser.

I sommerhalvåret er en køretur ad Grossglockner Alpe Vej, der forbinder Kärnten med Salzburgerland, ligeledes et must. Knap to kilometer over havets overflade skærer vejen sig igennem bjergene – og giver nogle fantastiske panorama udsigter undervejs.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Kärnten

Vil du og familien have det bedste sommerhus Kärnten til den billigst mulige pris? Så book familiens feriehus Kärnten på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Kärnten.

Lej sommerhus Kärnten

Hos os er udlejning af sommerhuse Kärnten nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kärnten eller den feriebolig Kärnten som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kärnten

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kärnten. (Se reglerne).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig