Storbyferie for alle
Del
Vælg mellem 0 sommerhuse
3-værelses hus til 4 personer i Dublin.
3-værelses hus på 2 etager til 4 personer, komfortabelt og moderne indrettet. Huset er beliggende 4 km fra bymidten af Dublin og 500 m fra havet. Der er parkeringsplads ved huset. Emne nr. 312-IE1004.100.1.
En storbyferie i Dublin byder på shopping, lækker mad og spændende seværdigheder. Om det er historiske bygninger, katedraler, slotte og haver, eller aktiviteter som ’Gaelic Games’, det ’Det irske nationale stutteri’ – eller bare en ’pub crawl’ med musik, dans og god irsk whiskey.

Sommerhus Dublin – Storbyferie for alle

Dublin er Irlands største by og republikken Irlands hovedstad efter landets uafhængighed i 1922. Den hyggelige metropol ligger gennemsnitligt 20 m over havet på Irlands østkyst ved mundingen af floden Liffey.

Byen er grundlagt som et vikingebosted og har været den vigtigste by i Irland siden middelalderen. I dag er den det økonomiske, administrative og kulturelle centrum med lidt over 500.000 indbyggere inden for bygrænsen.

Den indre by har sin struktur af floden Liffey med dens mange broer og hovedgaderne O'Connell Street–Grafton Street–Harcourt Street. Her ligger de fleste stormagasiner og Trinity College med sit berømte bibliotek og byparken St. Stephen's Green.

Gaderne i georgiansk stil ligger især i området omkring Merrion Square i den sydøstlige del af centrum i nærheden af Nationalgaleriet og ved regeringssædet Leinster House.

I løbet af 1990’erne og derefter blev mange bygninger og pladser i Dublin renoveret. Bydelen Temple Bar, Dublins sidste bevarede kvarter fra middelalderen, er også fornyet.

Byens nye vartegn i O’Connell Street er fra 2003. Det er den 120 m høje og fra 3 m til 15 cm brede søjle af rustfri stål.

En storbyferie i Dublin byder på shopping, lækker mad og spændende seværdigheder. Om det er historiske bygninger, katedraler, slotte og haver, eller aktiviteter som ’Gaelic Games’, det ’Det irske nationale stutteri’ – eller bare en ’pub crawl’ med musik, dans og god irsk whiskey.

En europæisk undersøgelse blandt beboere i storbyer og byområder viser, at Dublin gælder som den bedste hovedstad at bo i. I Dublin vil man blive tilfreds, uanset om man holder ferie for at slappe af, for at blive klogere, for at shoppe, for at nyde naturen eller for at leve det vilde natteliv. Ingen aldersgruppe vil føle sig "udenfor" på en ferie i den irske hovedstad.

Stort udbud af sommerhuse til leje Dublin

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Dublin til den billigst mulige pris? Så bestil familiens feriehus Dublin på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Dublin i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Dublin, som skal danne rammen om jeres ferie Dublin.

Lej sommerhus Dublin

Hos os er udlejning af sommerhuse Dublin nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dublin eller den feriebolig Dublin som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dublin

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Dublin. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Irland

    ”Den grønne ø”, som landet også kaldes, byder på flot natur og mange forskellige, især kulturhistoriske oplevelser. I den tidlige middelalder blev der anlagt klostre mange steder på Irland, og kulturlivet blomstrede. Oplev bygninger og meget mere fra denne gyldne periode.
    Hytte til 2 personer i udkanten af Cooraclare.