Solsikker ferie på Afrodites hjemø
Del
Vælg mellem 200 sommerhuse
1-værelses studio til 3 personer i Anoyira.
Midt i den lille og maleriske landsby Anouira, mellem Limassol og Paphos, ligger dette 1-værelses studio til 3 personer på 32 m². Troodos bjergene med sine vandrestier kan nås i bil på 30 minutter. Her findes et rigt udvalg af dyreliv, bl.a. ørne, ræve og den sidste vildtlevende mufflon. Emne nr. 205-PFO02001UYYYO.
Oplev dejlige kyster og strande med små fiske restauranter samt små charmerende landsbyer i de omkringliggende bjerge. Paphos området på det vestlige Cypern praler af at være fødested for Afrodite, den græske gudinde for kærlighed og skønhed.

Sommerhus Cypern – Solsikker ferie på Afrodites hjemø

Cypern strækker sig over cirka 9200 kvadratkilometer i den østlige del af Middelhavet. Øens varme og tørre klima får hvert år mange til at tilbringe deres ferie på en af de pragtfulde sandstrande der omgiver øen.

Cypern har en gammel kultur og kigger tilbage på en lang og spændende historie. Øen kom til at ligge på en frontlinje mellem kristendom og islam. Cypern regnes for det første kristent styrede område i verden. Splittelsen går igennem indtil i dag, hvor øen er delt i en græsk og en tyrkisk del.

Værd at se: Byen Paphos er opført på FN's liste over kulturelle skatte. Den er en lille, charmerende havneby i den vestlige ende af Cypern. I antikken var Paphos øens hovedstad, og dens historie går tusinder af år tilbage.

Området har dejlige kyster og strande med små fiske restauranter samt små charmerende landsbyer i de omkringliggende bjerge. Paphos området praler af at være fødested for Afrodite, den græske gudinde for kærlighed og skønhed.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Cypern

Vil du være helt sikker på at få dit drømme sommerhus Cypern til den garanteret billigste pris? Så skal du leje familiens feriehus Cypern på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Cypern.

Lej sommerhus Cypern

Hos os er udlejning af sommerhuse Cypern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Cypern eller den feriebolig Cypern som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Cypern

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Cypern. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle