Badeferie i vindistriktet
Del
Vælg mellem 157 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Burgenland
3-værelse-lejlighed til 4 personer i Burgenland, 55 m² i 2. etage, pæn og moderne indrettet. Lejligheden ligger i et smukt hus fra 2005, med golf, pool, en park og tennis i nærheden. Emne nr. 311-HU9737.460.1.
Byer som Eisenstadt og Mörbisch samt en række slotte danner rammen om koncerter og festivaler – og omgivelserne er som skabte til gå- og cykelture. om vinteren er det næsten et must at tage et bad i de varme kilder, der findes ved flere af områdets wellness centre.

Sommerhus Burgenland – Badeferie i vindistriktet

Burgenland er, med sin beliggenhed i den østligste del af Østrig, blandt landets mindste delstater. Her findes flere vindistrikter, ikke mindst i området omkring den store Neusiedler See, der er et meget populært rejsemål.

Her kan man svømme, sejle og dyrke windsurfing, hvilket er et særsyn i det bjergrige land. Søen og området omkring den, der er delt mellem Østrig og Ungarn, er af begge lande udlagt som nationalparker. Begge parker er under ét anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Den østlige grænse mod Ungarn har igennem århundreder gjort Burgenland til et spændingsfelt imellem de to nationer. Da Østrig blev genoprettet som en selvstændig stat i 1955, blev jerntæppet trukket langs Burgenlands grænse mod Ungarn.

Regionens hovedstad er Eisenstadt, der betyder ”Jernbyen”. Navnet blev første gang anvendt i 1118 og opstod på grund af de jernminer, der dengang udgjorde byens eksistensgrundlag.

Eisenstadt afholder hvert år en festival, Haydnfestspiele, til ære for den berømte komponist – og her kan man også opleve det hus, han boede i fra 1766-78.

Man kan også prøve kræfter med en af de udfordrende golfbaner og – om efteråret – smage den friske vin fra årets høst. Hvis man gerne vil forkæle sig selv, er en gang massage på et af regionens wellness centre en oplagt ide – og om vinteren er det næsten et must også at tage et bad i de varme kilder, der findes ved flere af centrene.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Burgenland

Vil du være 110 % sikker på at få dit foretrukne sommerhus Burgenland til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Burgenland på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Burgenland.

Lej sommerhus Burgenland

Hos os er udlejning af sommerhuse Burgenland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Burgenland eller den feriebolig Burgenland som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Burgenland

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Burgenland. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig