Del

Artikler

 1. Sommerhus Brac

  Brac er en af de smukkeste øer i den store dalmatiske skærgård i det sydlige Kroatien, bare en time med færge fra byen Split. Det er en frodig ø med vin, mandariner, kiwi og naturligvis oliven. Et af Dalmatiens ældste vinhuse finder man på øen, og den lokale vin, Bolski Plavac, kan anbefales.
  Ferielejlighed til 4 personer i fred og ro udenfor byen Bol på øen Brac.
 2. Sommerhus Trogir

  Trogir er en historisk, kroatisk havneby ved Adriaterhavet ikke langt fra Split. Byens historiske midte har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1997. I dne ældste bydel kan man gå over en bro der fører til den smukke ø Ciovo.
  Ferielejlighed til 7 personer i Trogir.
 3. Sommerhus Zadar

  Zadars historie strækker sig næsten 3000 år tilbage i tiden, og her findes en række smukke bygningsværker, både fra romerrigets tid og fra middelalderen. Fuldmånenætter, et Havorgel og storslåede naturoplevelser i lokalområdet venter jer på denne skønne plet af Kroatien.
  Ferielejlighed til 4 personer i Poljana D. Domjanica.
 4. Sommerhus Dalmatien

  Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.
  Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier