Del
Vælg mellem 521 sommerhuse
Emne nr.: 356-ES-00017-14

Alt er muligt

Det er naturligvis op til dig, hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra =1 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at planlægge helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det her på hjemmesiden. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt er muligt i den villa, du foretrækker.

Vi anbefaler, at I vælger minimum tre nætter

Det er imidlertid vores helt klare anbefaling, at du mindst tager 3 overnatninger i den villa, du foretrækker. Det har sin forklaring deri du så vil få en meget større mængde af villaer at vælge mellem. Desuden vil der for størstedelens vedkommende ikke være nogen nævneværdig difference i lejeprisen; det koster med andre ord ikke det store beløb ekstra at få en overnatning mere. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra nat vil give jer ekstra tid til at hygge jer og slappe af i jeres foretrukne villa - og det er jo lige præcis det, jeres weekendophold drejer sig om.

Undgå hastværk når I kører hjem

Der er imidlertid også en 3. fordel ved en overnatning mere. Det handler om afrejsetidspunktet, der sædvanligvis vil være kl. 10:00 om formiddagen på weekendens sidste dag. Oven på et uforglemmeligt weekendophold er det dejligt, at man ikke er tvunget til at være bekymret for, hvilken tid på døgnet vækkeuret begynder at ringe. En overnatning ekstra giver således også en dag mere. I stedet for, at I er tvunget til at tage hjem for eksempel søndag klokken 10:00, kan I således udskyde afrejsen til mandag klokken 10:00. Kort sagt kan I altså beslutte at tage fra ferieboligen søndag over middag og alligevel have tid til at aflevere nøglen til tiden.

Der er intet, der kan matche en villa, når det drejer sig om at opleve eller gense Alicante. I jeres udvalgte villa er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Familien kan nyde roen i Alicantes maleriske parker, imens kulturelskere får nok at se til i byens mange kirker og museer. For de vandrelystne kan det anbefales at bestige Monte Benacantil.

Som badegæst på udkig efter klart havvand og en række strandbarer, er den palmeomkransede Playa de la Albufereta et oplagt udflugtssted.

På Museu de Fogueres finder museumsgæster en stor samling af karnevalsfigurer - alt fra realistiske modeller til fantastiske fabeldyr.

For de historieinteresserede findes der en antik havneby, Cartagena, cirka 1,5 time fra Alicante. Her kan man betragte ruinerne af et romersk teater og se bymuren som i sin tid blev bygget af fønikierne.

Direkte ved Alicantes bugt ligger El Palmeral, en af de flotteste parker i miles omkreds. Som navnet antyder, vokser her de smukkeste palmer. For dem som vil, kan en bådtur på søen anbefales.

Et fint eksempel på den spanske barokstil kan ses i det lille kapel, der befinder sig i San Nicolás Co-katedral.

I Alicantes arkæologiske museum finder man udstillinger fra de forskellige epoker af byens historie, fra forhistorisk tid over den iberiske og romerske epoke, helt indtil middelalderen og det moderne.

Prisgaranti - weekend villa alicante

Når du vælger at booke en villa hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - weekend villa alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "weekend villa alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.