Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5700.166.1

Lej en feriebolig og få flest ferieboliger at vælge mellem i lige det område, I allerhelst vil holde ferie i.

Alle muligheder er åbne

Du bestemmer selv, hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos os. Tag på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i den feriebolig, du foretrækker.

Vi anbefaler, at du tager mindst 3 overnatninger

Vi anbefaler dog, at du som minimum vælger 3 overnatninger. For det første fordi at du så vil få mange flere ferieboliger at vælge mellem. For det andet fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke ret meget at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i jeres foretrukne feriebolig - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Undgå travlhed ved afrejsen

Der er dog også en tredje fordel ved en ekstra overnatning. Den hænger sammen med afrejsetidspunktet, som normalt vil være klokken 10 om formiddagen på opholdets sidste dag. Efter en hyggelig weekend er det rart, at man ikke skal bekymre sig om, hvornår vækkeuret ringer. En ekstra overnatning giver nemlig også en ekstra dag. I stedet for, at I skal tage afsted f.eks. søndag kl. 10, kan I altså vente med at tage afsted til mandag kl. 10. Med andre ord kan I vælge at forlade ferieboligen søndag eftermiddag og stadig nå at aflevere nøglen rettidigt.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lange, eksklusive shoppinggader, interessante seværdigheder, fantastiske reaturanter og historiske pladser lokker besøgende fra hele verden til Rom.

Rom er den perfekte by for shoppeglade feriegæster - og i den italienske hovedstads gader vil I støde på utallige modehuse og eksklusive butikker.

Man kan ikke sige Rom uden at sige Colosseum. Byens mest kendte vartegn er blandt Romerrigets mest imponerende bygningsværker.

Under besøget ved det nationale mindesmærke for Victor Emanuel II., kan man se samspillet mellem det gamle og det moderne Rom. Den imponerende marmorbygning huser nemlig "Fædrelandets Alter", et krigsmusem og en bar.

Det hører sjældenhederne til at man finder en stat i en by, men i Rom er det kun få skridt, der adskiller byen og Vatikanet. Seværdigheder som Det Sixtinske Kapel med værker af Michelangelo og det apostolske bibliotek udløser en vis æresfrygt hos de fleste turister.

Den pæneste zoologiske have i byen er Giardino Zoologico di Roma. På godt 42 hektar land kan I se de 220 dyrearter.

Nyd den herlige udsigt til tvillingekirkerne Santa Maria di Montesanto og Santa Maria Dei Miracoli fra Piazza Del Popolo - folkets plads.

Prisgaranti - weekend ferie rom

Alle ferieboliger, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - weekend ferie rom

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "weekend ferie rom", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.