Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Emne nr.: 147-EBI203

Alicante er et skønt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter I har lyst til.

Glæd jer til nogle dejlige dage i det den villa med spa, du falder for. Her kan I slappe af, lade de bløde bobler massere ryggen, føle hverdagens stress og jag forlade kroppen og få ladet batterierne op.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante tilbyder ikke kun maleriske strande og interessante historiske vartegn, men også en bred vifte af indkøbsmuligheder. Alicante er især et besøg værd under de mange årlige byfester.

23 kilometer fra Alicante befinder Canalobre-grotterne sig. Den imponerende 70 meter høje klippehvælving står atmosfærisk oplyst af projektører.

I Alicantes opland troner bjergkæden Sierra del Cid. Her kan naturelskere iagttage de berømte Aleppofyrretræer og udforske vandrestien Camino del Cid.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

I Alicantes arkæologiske museum finder man udstillinger fra de forskellige epoker af byens historie, fra forhistorisk tid over den iberiske og romerske epoke, helt indtil middelalderen og det moderne.

Prisgaranti - villa alicante spa

Når du vælger at booke en villa hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - villa alicante spa

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "villa alicante spa", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.