Del
Vælg mellem 600 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Her på siden kan du altid finde et meget stort udvalg af villaer med pool.

Med en villa som udgangspunkt for ferien venter der en helt suveræn oplevelse for hele familien.

En pool er den ultimative luksus, man kan finde i en villa. De findes i mange forskellige størrelser, der passer til antallet af gæster i de forskellige villaer. Du kan imidlertid være helt sikker på, at børnene vil elske at boltre sig i poolen - uanset hvilken villa du vælger.

En villa er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I villaen er tiden jeres egen - og I beslutter selvfølgelig suverænt, hvordan den skal bruges.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante var tidligere beboet af fønikierne. I dag byder byen på talrige historiske vartegn, mange muligheder for solbadning og et malerisk opland.

For dem som vil vide mere om Volvo Ocean Race, er der rig mulighed for at lære mere om verdens længste offshore-regatta på museet af samme navn i Alicante.

For strandgæster er den rolige kystlinje Playa de la Almadraba et besøg værd. Det lave vand gør stranden særdeles velegnet for børnefamilier.

Cirka 60 minutter fra Alicante ligger byen Murcia, der med sine smukke katedraler, det farverige biskoppalads og det gavmildt udsmykkede kasino er et populært udflugtsmål.

23 kilometer fra Alicante befinder Canalobre-grotterne sig. Den imponerende 70 meter høje klippehvælving står atmosfærisk oplyst af projektører.

Direkte ved Alicantes bugt ligger El Palmeral, en af de flotteste parker i miles omkreds. Som navnet antyder, vokser her de smukkeste palmer. For dem som vil, kan en bådtur på søen anbefales.

Prisgaranti - villa alicante pool

Uanset hvilken villa du beslutter dig for at, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - villa alicante pool

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "villa alicante pool", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.