Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 090-55235

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte store sommerhus skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ca. 1 time varer det fantastiske mini-krydstogt fra Frederikshavn til Læsø. Ankomsten med færge til øen er en god start på jeres ferieeventyr.

I Vesterø ligger øens hovedhavn, hvor færgerne ankommer. Vesterø er ligeledes et yndet samlested for turister såvel som lokale, der nyder at følge det travle liv på havnen.

Fra toppen af Højsande Klit åbner en fantastisk udsigt sig over øen. Herfra kan man se helt til Jylland.

Små damme, søer, hede- og sumpområder karakteriserer landskabet ved Kærene. På en familietur gennem hedeområdet kan man beundre den facetrige plante- og dyreverden.

På Læsø har man i mange år udvundet store mængder sydesalt. Ved saltsyderiets små hytter kan man lære mere om sydesaltens historie og håndværket bag.

På Læsøs nordkyst ligger stranden Hvidebakker beskyttet af de høje klitter. Selv små børn kan bade her, hvor vandet langsomt bliver dybere.

Et seværdigt og smukt udflugtsmål for familier er de fredede tanghuse, der er som taget ud af et eventyr. I mangel på byggematerialer valgte man at beklæde husenes tage med tang.

Prisgaranti - stort sommerhus læsø

Når du har fundet det store sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det store sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - stort sommerhus læsø

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "stort sommerhus læsø", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.