Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr.: 121-47-3059

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte sommerhus skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Der er ikke meget, der slår havudsigt. At sidde og kigge ud over havet og nyde freden og roen, giver tankerne frit spil. Kan man være så heldig at leje et sommerhus med havudsigt, så det smukke syn kommer helt ind i stuen eller på terrassen, er det lige før, man ikke behøver mere.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Læsø er del af Danmarks såkaldte Ørkenbælte. Det regner sjældent om sommeren, hvilket medfører at flere af øens vandhuller udtørrer. Alligevel er luften frisk gennem sommermånederne.

Læsø Saltsyderi er en rekonstrueret landsby, hvor man kan opleve, hvordan Læsøs berømte salt udvindes.

Et populært udflugtsmål er den anlagte klitplantage, der har beskyttet kysten siden slutningen af det 19. århundrede.

En af de særlige kulturhistoriske skatte på Læsø er den lille rødkalkede kirke i Byrum. Bygningen er opført af munke i år 1200, og er et dejligt stoppested, hvis man er på cykeltur på Læsøs sydlige del.

Fra toppen af Højsande Klit åbner en fantastisk udsigt sig over øen. Herfra kan man se helt til Jylland.

Prisgaranti - sommerhusudlejning læsø havudsigt

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhusudlejning læsø havudsigt

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhusudlejning læsø havudsigt", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.