Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 037-0269

Ferie er en ting, alle glæder sig til. Her er der tid til at være sammen med familie og venner. Book et sommerhus med plads til jer alle i uge 29 og begynd allerede nu at planlægge, hvad I vil opleve i jeres ferie.

Et sommerhus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I beslutter selvfølgelig suverænt, hvordan den skal bruges.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Om man er til badeferie om sommeren eller naturoplevelser året rundt, har Rømø masser af afslapning og aktiviteter at byde på.

På den store strand på Rømøs vestlige del kan I ofte se farverige drager på himlen. Hvert år i september afholdes den internationale dragefestival på øen.

Rømøs brede strand er populær blandt vandhunde. Men den skønne strand kan også bruges til drageflyvning. Særligt ved sensommertid og tidligt på efteråret er der gode forhold for drager i alverdens former og farver.

Rømø Sommerland er en fornøjelse for familiens børn og barnlige sjæle.

Lystfiskere kan kaste snøren ud langs molen ved havnen i Havneby. Man kan også have heldet med sig, hvis man fisker direkte i Vadehavets marskområder. Der er ingen garanti, men med lidt held og snilde kan I selve skaffe fisken til aftensmaden.

Det er ikke kun om sommeren at den danske ferieø, Rømø, er populær. Det attraktive landskab indbyder til lange gåture året rundt.

Prisgaranti - sommerhus rømø uge 29

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus rømø uge 29

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus rømø uge 29", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.