Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Emne nr.: 090-40615

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den nøjagtig, som I kunne tænke jer.

Når du vælger et sommerhus til 16 personer som udgangspunktet for ferien, er der rigelig plads til at 2-3 familier eller vennepar kan være der.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Om man er til badeferie om sommeren eller naturoplevelser året rundt, har Rømø masser af afslapning og aktiviteter at byde på.

En cykeltur er den perfekte måde at opleve Rømø på. En gåtur gennem landskabet er også hyggelig.

Den danske Vadehavsø er fuld af afveksling for dem, der kan lide at vandre i naturen: Hedelandskaber, bløde klitter, store strandområder og hyggelige byer.

Rømø er det perfekte feriemål for familier med børn. Om sommeren kan man opholde sig ved stranden hele dagen: Her er der masser af plads til at leg, svømning og solbadning.

Det er ikke kun om sommeren at den danske ferieø, Rømø, er populær. Det attraktive landskab indbyder til lange gåture året rundt.

Prisgaranti - sommerhus rømø 16 personer

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus rømø 16 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus rømø 16 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.