Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Emne nr.: 130-D34004

Et sommerhus er svaret, når det er en kombination af oplevelser og ren afslapning, der står på ønskelisten til ferien. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I afgør naturligvis suverænt, hvad I vil bruge den på.

En ferie i uge 29 skal imødekomme mange behov, så det er vigtigt, at I vælger et sted, der kan opfylde jeres ønsker til oplevelser. Det er selvfølgelig også vigtigt, at I finder netop det sommerhus, I drømmer om. Begynd derfor at kigge efter et sommerhus i god tid, så vil der være flere sommerhuse at vælge imellem.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Byerne Aarhus og Ebeltoft er især populære udflugtsmål for familier takket være adskillige attraktioner såsom forlystelsesparken Djurs Sommerland eller zoologisk have og safaripark.

I havnen ved Skødshoved inviterer borde og bænke jer til se på aktiviteten i havnen under en picnic med familien.

I et lille museum omkring 1 km fra lystbådehavnen i Skødshoved kan familier opleve fremstillingen af stenalderværktøj gennem en flintestenssmed.

Eventyrlystne børn kan udforske Mols Bjerges spektakulære stier med mountainbike.

Med de stejle klipper i ryggen, kan unge naturelskere observere sjældne sommerfugle og firben mens de tager solbad på Fuglsø strand.

Ferie omgivet af strand og natur? Tag til Mols og oplev det smukke område med familien på skønne gå- eller cykelture i det blå.

Prisgaranti - sommerhus mols uge 29

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at booke, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Summen overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus mols uge 29

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus mols uge 29", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.