Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 090-42174

Hold ferie i et sommerhus i uge 30 og gå på opdagelse i ferieområdet. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt, er det vigtigt, at du er tidligt ude i forhold til din søgning. Jo tidligere, jo bedre.

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte sommerhus skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den danske ø, Lolland, er et populært ferieområde. Den idylliske ø overbeviser med et fantastisk landskab.

I Maribo står en smuk klosterkirke med et imponerende midterskib. I 1803 blev kirken til biskopkirke.

Lolland er et paradis for naturelskere, og det flade ølandskab egner sig godt til lange vandreture, hvor selv de mindste og de ældste i familien kan være med. Det anbefales at tage en tur langs kysten.

I Rødby på Østergade 5 ligger Ravgården, der huser et lille ravmuseum og et smykkeværksted.

Fra Lolland kan man tage på udflugt til København, der er Danmarks centrum for handel og kultur.

Hvis man er på ferie på Lolland, skal man besøge Nakskovs gamle by. Her danner gamle huse fra det 16. og det 18. århundrede den perfekte kulisse for en hyggelig gåtur.

Kong Svends Høj er en af de største jættestuer på dansk grund og stammer fra den tidlige stenalder.

Prisgaranti - sommerhus lolland uge 30

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus lolland uge 30

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus lolland uge 30", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.