Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr.: 130-K10525

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Lolland. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

Forskellige mennesker har forskellige krav, når de søger et sommerhus med swimming pool. Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo bedre odds er der for at finde det perfekte sted. Sommerhussiden.dk tilbyder til enhver tid et kæmpe udvalg af sommerhuse med swimmingpool - og netop dét forhold gør hjemmesiden her til det åbenlyse sted at søge.

Når du har lejet det sommerhus med swimmingpool, som er det naturlige valg for dig, kan I alle glæde jer til en dejlig ferie i luksuriøse omgivelser.

Hvis du tidligere har prøvet at være på en strand, hvor man knap nok kunne tage et skridt for badegæster, ved du, at det ikke er det, man har lyst til at spilde sin kostbare ferie på. Og det er netop den slags kedelige oplevelser, du bliver fri for, når du booker et sommerhus med swimming pool. Det er ren luksus - hele familien vil elske det.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lolland er fuld af interessant historie. På øen finder I flere monumenter, der fører jer tilbage til fortiden.

I Maribo står en smuk klosterkirke med et imponerende midterskib. I 1803 blev kirken til biskopkirke.

Lolland har været bosat siden stenalderen, og øen er derfor fuld af spændende seværdigheder fra forskellige epoker. Et særligt highlight er Middelaldercentret i Guldborgsund, der skildrer dagligdagen og håndværket gennem middelalderen. Her føler man sig som beboer af den gamle bosættelse, når ridderturnering udspiller sig for øjnene af centrets gæster.

Nakskov er den største by på Lolland og absolut et besøg værd. Et besøg ved havnen og i U-bådsmuseet er også givet godt ud.

Rødby bærer præg af at have været en vigtig havneby gennem middelalderen. De mange lagerbygninger og købmandsgårde bevidner den dag i dag om byens fortid.

Prisgaranti - sommerhus lolland med pool

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus lolland med pool

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus lolland med pool", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.