Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr.: 121-47-3059

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte sommerhus skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Aktiv ferie for hele familien i uge 42? - I så fald er det oplagt at leje et sommerhus som udgangspunkt. Herfra er det let at begive sig ud på opdagelse i ferielandet og udforske nærområdets unikke seværdigheder.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Store, hvide sandstrande, ikke for meget trafik og flere gode ferieaktiviteter, såsom bondegården "Storhaven", gør Læsø til det ideelle rejsemål for børnefamilier.

På den lange sandstrand i Østerby bliver vandet hurtigt dybt. Stranden er derfor det perfekte sted for dem, der gerne vil svømme. Tæt ved stranden kan man købe is til den lille sult.

Fra toppen af Højsande Klit åbner en fantastisk udsigt sig over øen. Herfra kan man se helt til Jylland.

Kongestranden ved Vesterø er det perfekte sted at lære og surfe. Selvom man skulle blive vippet af boardet af en bølge, gør det lave vand det nemt, at komme op på boardet igen.

Holtemmen er et romantisk natur- og kystlandskab på Læsø. Revet der strækker sig til Nordre Rønner er et attraktiv udflugtsmål for familieture.

Rundt om øen, i det store Kattegat, lever de små jomfruhummere - også kendt som Læsøs røde guld. På øens restauranter tilbydes denne fine delikatesse.

Prisgaranti - sommerhus læsø uge 42

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø uge 42

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus læsø uge 42", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.