Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 090-40804

Ferie med familien i uge 33 byder både på god tid til hinanden og masser af ferieoplevelser. Jo før, du begynder at lede efter et sommerhus, jo flere vil du få at vælge mellem.

Læsø er et skønt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter, I kunne tænke jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Øen tilbyder en række seværdigheder og attraktioner for børn og voksne, der sørger for en afvekslende ferie, hvor hverken store eller små kommer til at kede sig.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Holtemmen er et romantisk natur- og kystlandskab på Læsø. Revet der strækker sig til Nordre Rønner er et attraktiv udflugtsmål for familieture.

På Læsø har man i mange år udvundet store mængder sydesalt. Ved saltsyderiets små hytter kan man lære mere om sydesaltens historie og håndværket bag.

Med det lille passagerskib Seadog kan man tage på opdagelsestur ved sælernes hvilepladser: En oplevelse der gør indtryk på de fleste børn.

Prisgaranti - sommerhus læsø uge 33

Alle sommerhuse, der udlejes via Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø uge 33

Hvis du har spørgsmål eller særlige behov vedrørende din søgning efter "sommerhus læsø uge 33", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.