Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 090-55235

Du går bestemt ikke ved siden af, når du træffer en beslutning om at booke et sommerhus som udgangspunkt for familiens ferie. Alle medlemmer af familien kan glæde sig til en uforglemmelig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvsagt også ren og skær afslapning.

Gruppen af sommerhuse til 10 personer åbner rigtig mange muligheder. Her kan være en større familie alene - eller I kan tage bedsteforældrene med.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Læsø er 21 kilometer lang og 12 kilometer på det bredeste sted. Det er derfor nemt at komme til de hvide sandstrande lige meget, hvor på øen I befinder jer.

Læsø bliver hvert år større og større og vokser med hele 6 millimeter om året. Landvæksten er et naturfænomen, som selv de mindste feriegæster synes er spændende.

Rundt om øen, i det store Kattegat, lever de små jomfruhummere - også kendt som Læsøs røde guld. På øens restauranter tilbydes denne fine delikatesse.

Lige midt på Læsø ligger glaspusteriet. Hvis man er på familieudflugt skal man gøre et stop her og se, hvordan der arbejdes med det smukke kunsthåndværk.

Et blomsterhav med tusindevis af rhododendron er det store highlight på familiens cykeltur ved Østerby. Det smukke syn kan opleves i maj og juni.

Små damme, søer, hede- og sumpområder karakteriserer landskabet ved Kærene. På en familietur gennem hedeområdet kan man beundre den facetrige plante- og dyreverden.

På Læsø er himlen sort om aftenen, og derfor er øen et særligt godt sted at kigge på stjerner.

Prisgaranti - sommerhus læsø 10 personer

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus læsø 10 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus læsø 10 personer", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.