Del
Vælg mellem 107 sommerhuse
Emne nr.: 038-5514

Når det er et afvekslende program af ferieoplevelser og afslapning, der står højest på jeres ønskeseddel til ferien, er der intet som helst, der kan matche et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Maleriske Gudhjem er det ideelle udgangspunkt for opdagelsesture i Bornholms naturskønne ø-landskab og er samtidig et hyggeligt tilflugtssted for familier, der sætter pris på et hyggeligt miljø under ferien.

Syd for Gudhjem inviterer den smukke, lille Østersøstrand jer til at bade.

Bornholms middelaldercentrum er blandt de mest attraktive attraktioner for familier på øen og ligger lige udenfor Gudhjem.

Ikke langt fra Gudhjem tiltrækker Bornholms Kunstmuseum også besøgende med interessante temaudstillinger.

Gudhjem Museum er en af byens attraktioner, da det lokale museum overbeviser med en interessant permanent udstilling og samtidig har skiftende udstillinger fra forskellige områder.

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger på en gammel gård i bydelen Melsted lidt væk fra midtbyen. Gården er nænsom restaureret, og bygningerne og udstyret strammer fra tiden mellem 1700 og 1900.

Prisgaranti - sommerhus holkavej gudhjem

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at booke, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver ganske enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus holkavej gudhjem

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus holkavej gudhjem", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.