Del
Vælg mellem 382 sommerhuse
Emne nr.: 160-A3189

Alt kan lade sig gøre

Du kan selv vælge, hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at planlægge fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag på weekend eller miniferie - alt er muligt i det sommerhus, du foretrækker.

Vi anbefaler, at I vælger mindst 3 overnatninger

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger. For det første fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget mere at få en overnatning mere. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i jeres foretrukne sommerhus - og det er jo lige præcis det, weekendopholdet handler om.

Undgå panik ved afrejsen

Der er dog også en tredje fordel ved en ekstra overnatning. Den hænger sammen med afrejsetidspunktet, som sædvanligvis vil være klokken 10 om formiddagen på weekendopholdets sidste dag. Efter en dejlig weekend er det dejligt, at man ikke skal bekymre sig om, hvornår vækkeuret ringer. En ekstra overnatning giver nemlig også en ekstra dag. I stedet for, at I skal tage afsted for eksempel søndag kl. 10, kan I altså vente med at tage afsted til mandag kl. 10. Med andre ord kan I beslutte at forlade ferieboligen søndag eftermiddag og stadig nå at aflevere nøglen til tiden.

Når I vælger at vælge et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie, kan I glæde jer til en skøn blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren afslapning i jeres foretrukne sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Henne Strand ligger i det sydvestlige Jylland. De brede sandstrande og det grønne opland har gjort området ved Henne Strand til et attraktivt feriested.

En høj klit er midtpunktet i Blåbjerg Plantage. Lyngbund og skov præger området, der byder på flere gode stier til en travetur.

Tag på opdagelse alene eller med hele familien på de mange stier ved Henne Strand, hvor der både er plads til fodgængere og cyklister. Der findes også særlige ruter for eventyrlystne mountainbikere.

Henne Strand er et paradis for windsurfere, da der er gode forhold for sporten året rundt. Drageflyvning er også en mulighed på alle årstider.

Henne Mølle Å er et flodlandskab, der er i konstant forandring. Floden smyger sig syd for Henne og munder ud i Vesterhavet.

Filsø er en sø, der har været under genopretning. I dag er søen samlested for mange dyr, deriblandt rådyr, hjorte og fugle.

Ved Vesterhavet er der bølger på havet, selv når vejret er mildt. Små børn kan more sig med at grave huller og vente på at vandet skyller ind i deres små bassiner langs stranden.

Prisgaranti - sommerhus henne strand weekend

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus henne strand weekend

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus henne strand weekend", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.