Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr.: 090-36401

Planlægger I at holde ferie i et sommerhus i uge 29, er det en rigtig god ide at begynde søgningen i god tid. Jo før I er ude - jo større er udvalget.

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte sommerhus skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Henne Strand ligger ved den jyske vestkyst og smyger sig i bugten ud til Vesterhavet.

Tæt på Blåbjerg Plantage finder man et stutteri med islandske heste. Ridescentrets område strækker sig gennem den smukke plantage og ned til stranden.

Filsø er en sø, der har været under genopretning. I dag er søen samlested for mange dyr, deriblandt rådyr, hjorte og fugle.

Hunde er velkommen i flere af sommerhusene ved Henne Strand. I den 19 hektar store hundeskov kan hundene få lov at løbe og tumle uden snor.

Hvis man kan lide at spille golf, er Henne Golf Club det rette sted. Udstyr kan lejes mod gebyr.

I strandtasken skal I altid have et lille net og en spand klar. Blandt tang og sand kan man finde krabber, muslinger og andre fine strandskatte.

Igennem det bløde landskab rundt om Henne Strand snor cykelstier sig igennem naturen. Her finder man strækninger til enhver sværhedsgrad.

Prisgaranti - sommerhus henne strand uge 29

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus henne strand uge 29

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus henne strand uge 29", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.