Del
Vælg mellem 717 sommerhuse
Emne nr.: 090-11537
Emne nr.: 090-11537

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den nøjagtig, som I kunne tænke jer.

Er ferien allerede fastlagt til uge 29, kan I roligt begynde at se frem til den. Et godt tip vedrørende din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om ferien, er at indlede søgningen efter det så tidligt, som det overhovedet kan lade sig gøre. På den måde får du det største udvalg af sommerhuse at vælge mellem.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Blåvand ligger ved Vesterhavet og lokker med sin gæstfrihed og en flot nordisk natur.

Atlanterhavsmuren fra Anden Verdenskrig har også efterladt sine spor i Blåvand. I det forhenværende bunkeranlæg Tirpitz kan man få hele forhistorien og få fortalt, hvordan det gik Danmark viderehen.

Under ferien i Blåvand kan I handle i en af de mange dagligvarebutikker. I kan også nyde aftensmaden på en af de hyggelige restauranter.

Stranden i Blåvand indbyder til lange dage ved vandet. Her kan i bade, lege og bygge sandslotte med børnene.

Strækningen mellem Blåvandshuk og Oksby Plantage bliver aldrig kedelig. Den er nemlig fuld af butikker, legepladser, specialforretninger og cykeludlejninger.

Kallesmærsk Hede er et tidligere militært område, der i dag er under naturfredning. Området er samlested for trækfugle og derfor også for ornitologer.

Fra Blåvand kan man tage på en cykeltur i det omkringliggende landskab med skove og hedelandskaber. I kan lade jeres egne cykler stå derhjemme, og i stedet leje en cykel nemt og bekvemt i Blåvand.

Prisgaranti - sommerhus blåvand uge 29

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus blåvand uge 29

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus blåvand uge 29", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.