Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 160-F0200

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den nøjagtig, som I kunne tænke jer.

Når I er mange, der ønsker at tage til Lolland, er et sommerhus til 20 personer det helt rigtige valg. Her er der plads til alle, og I kan vælge den indretning og de faciliteter, der opfylder jeres behov.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lolland er et det ideelle rejsemål, hvis I søger en afslappende familieferie i smuk natur.

Lolland har været bosat siden stenalderen, og øen er derfor fuld af spændende seværdigheder fra forskellige epoker. Et særligt highlight er Middelaldercentret i Guldborgsund, der skildrer dagligdagen og håndværket gennem middelalderen. Her føler man sig som beboer af den gamle bosættelse, når ridderturnering udspiller sig for øjnene af centrets gæster.

Hvis man er på ferie på Lolland, skal man besøge Nakskovs gamle by. Her danner gamle huse fra det 16. og det 18. århundrede den perfekte kulisse for en hyggelig gåtur.

Naturområdet Albuen på Lolland lokker med vidunderlige strande og en uberørt natur. En skøn stranddag bliver kun endnu bedre af en gåtur langs den 7,5 kilometer lange odde, der ligger omgivet af fantastisk natur.

Under ferien på Lolland må I ikke gå glip af et besøg ved Ulslev Strand, der er omgivet af små klitter og byder på familievenlige bademuligheder.

Hesnæs Strand på Lolland er meget populær, og her er perfekte betingelser for en skøn stranddag. I klitterne ligger også en lille kro, så I ikke mangler noget at spise og drikke.

Prisgaranti - sommerhus 20 personer lolland

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus 20 personer lolland

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus 20 personer lolland", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.