Del
Vælg mellem 81 sommerhuse
Emne nr.: 160-D7746

Efter en begivenhedsrig dag er der intet som helst, der kommer op på siden af en tur i jeres helt egen pool. I et poolhus kan alle feriegæster slappe af og få brugt den sidste energi inden aftensmaden kommer på bordet.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hune er et tidligere fiskeområde, der ligger i Jammerbugten, og hvor man stadig kan få fremragende fisk.

Det nærliggende golfcenter kan bruges til sportslige aktiviteter og giver de voksne rn afveksling til den rolige morgen på stranden. Børn har mulighed for at spille minigolf.

I Hune Bageri kan man efterfølgende spise lækre kager eller købe ind til til hyggelig morgenmad i sommerhuset.

Den gamle Hune kirke er også et besøg værd. Dens hvide facade og den smukke tilbygning skaber en romantisk kulisse til det storslået klitlandskab.

De forskellige indkøbsmuligheder og supermarkeder sikrer forsyningen til hele familien og lopfylder alle ønsker.

Naturlegepladsen i det nærliggende Blokhus er også ideel til børn. Her kan de små bruge krudtet på gyngerne eller afprøve svævebanen.

Prisgaranti - poolhus hune

Når du vælger at booke et poolhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det poolhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - poolhus hune

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "poolhus hune", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.