Del
Vælg mellem 552 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Tilføj lidt ekstra glamour til ferien og lej et poolhus. Her kan I slappe af og hygge jer uden støj og vandsprøjt fra andre badegæster.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicantes museer er som skabt for kunstinteresserede feriegæster, mens badegæster kan slappe af ved de fortryllende strande og nyde det lækre valenciske køkken på strandpromenaden.

På Museu de Fogueres finder museumsgæster en stor samling af karnevalsfigurer - alt fra realistiske modeller til fantastiske fabeldyr.

23 kilometer fra Alicante befinder Canalobre-grotterne sig. Den imponerende 70 meter høje klippehvælving står atmosfærisk oplyst af projektører.

Alicantes ældste kirke, hvor der den dag i dag stadig afholdes gudstjeneste, er Basilica di Santa Monica. Kirken er bygget på ruinerne fra en maurisk moske.

Et godt sted til afslapning og gåture er Parque de La Ereta på bjerget Benacantil. Her kan besøgende nyde den herlige udsigt og styrke sig med en bid mad eller lidt at drikke på en af caféerne eller i Panorama-restauranten.

Selvom det ikke er december, er krybbespilsmuseet i Alicante et besøg værd - især hvis man interesserer sig for krybbespil og andre religiøse kunstværker.

Prisgaranti - poolhus alicante

Når du vælger at booke et poolhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et poolhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - poolhus alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "poolhus alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.