Del
Vælg mellem 150 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS133

I afgør naturligvis selv, hvordan tiden i jeres udvalgte villa skal bruges. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller rendyrket afslapning i villaen, I helst vil have.

Uanset hvilket hvilken villa med luksus indretning du beslutter dig for, kan familien glæde sig til nogle dejlige dage sammen. I får jeres helt egen poolafdeling og selvfølgelig også nem adgang til de oplevelser, der venter omkring Malaga.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Malaga kan I nyde en afslappende badeferie ved Costa del Sol. I byens gader finder I en masse kulturelle oplevelser og et program fuld af aktiviteter.

Måske sætter du Centre Pompidou i forbindelse med Paris, men også I Malaga dukker navnet op. Her finder I nemlig en afdeling af det berømte pariser-museum. I den moderne og farverige kubus finder man værker indenfor moderne og samtidig kunst.

Plaza de la Merced er byens centrale plads. Her kan I nyde solen på en af de hyggelige gadecafér. Et populært motiv for feriefotos er vejskiltet med de mange pile, der viser hvor langt der er til de europæiske storbyer.

Mere end 3000 skrøbelige kunstværker er udstillet i Malagas glasmuseum. Udstillingen, der er skabt med kærlighed, er et ægte hemmeligt tip, som man finder i de færreste guidebøger. Indgangsprisen er moderat og der tilbydes rundvisninger på engelsk.

Aktive feriegæster kan slå sig løs med forskellige vandsportsmuligheder i Malaga. Byen har også to sportscentre og flere tennis- og golfklubber. I kan få et ekstra adrenalin-kick i klatreparken i nærheden af El Chorro.

Prisgaranti - luksus villa malaga til leje

Uanset hvilken villa du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - luksus villa malaga til leje

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "luksus villa malaga til leje", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.