Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Emne nr.: 089-570

Du går aldrig galt i byen, når du beslutter dig for at booke et sommerhus som udgangspunkt for familiens ferie. Glæd jer til en dejlig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvsagt også ren afslapning.

En pool er den definitive luksus, der kan være i et sommerhus - og sådan en er der selvfølgelig i det sommerhus, du ender med at bestemme dig for.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den tidligere fiskerby Vorupør imponerer gennem sin originalitet og er især et dejligt feriemål, hvis I er på udkig efter ro og afslapning.

Svankjær Lille Savværk ligger ikke langt fra Vorupør, og tilbyder meget stilfulde træsnit i det kendte papirklip, som vil være en usædvanlig souvenir.

Langdyssen i Thisted er et imponerende megalits anlæg i byens centrum, der stammer fra tragtbægerkulturen og giver et interessant indblik i en af de forgangne kulturer.

Takket være de meget skønne golfbaner omkring Vorupør, vil golfspillere få meget for deres penge i regionen.

Vandet Sø ved Klitmøller er en af landets reneste søer, og inviterer jer til at bade alt det I har lyst til.

Den nærliggende landsby Klitmøller tilbyder ideelle forhold for Kitesurfere og er et paradis for tilhængere af denne sport.

Det tiltalende Nordsøakvarium i Vorupør kommune er befolket af mange dyr fra Nordsøen, og lægger vægt på at dokumentere biodiversiteten i harmoni med naturen.

Prisgaranti - luksus sommerhus vorupør

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus vorupør

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus vorupør", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.