Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 332-020457

Uanset hvilket luksussommerhus med luksus indretning du beslutter dig for, kan familien glæde sig til nogle dejlige dage sammen. I får jeres helt egen poolafdeling og selvfølgelig også nem adgang til de oplevelser, der venter omkring Skagen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

På trods af sin nordlige placering er feriebyen Skagen et populært feriested om sommeren. Her kan man nyde de smukke strande og det forfriskende, rene hav.

Turistkontoret på Skagen Havn organiserer et særligt ferieprogram til børn. Her kan de f.eks. tage med på ravtur. I de kolde måneder er der gode chancer for at finde store stykker rav.

Tag en pause fra hverdagen og oplev den skønne natur i og omkring Skagen.

Landskabet syd for Skagen er et godt vandreområde. Tag eventuelt på udflugt ved Den Tilsandede Kirke.

I de røde fiskerhuse ved havnen kan I få fisk på flere måder. Prøv eksempelvis de friske krabber!

Få et interessant indblik i kunstens verden på museet i Skagen. Værkerne er af lokale kunstnere og giver indblik i det daglige liv for Skagens indbyggere op til slutningen af det 20. århundrede.

Oplev den charmerende stemning i byens centrum på en hyggelig strøgtur.

Prisgaranti - luksus sommerhus udlejning skagen

Alle luksussommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det luksussommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus udlejning skagen

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus udlejning skagen", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.